Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Blog

caffe_nocciolato_kavekapszula

Caffé Nocciolato

Caffé Nocciolato(„Mogyorós kávé”)

különleges ízlés és mogyoró

A Caffé Nicciolato, vagyis a ”Mogyorós kávé”-ban a mogyoró és a tejszínhab az Espresso kávé páratlan ízével valóban egyedi és különleges összhatást képesek teremteni. Az Espresso kávéra tesszük a tejszínhabot és erre szórjuk a mogyoró darabkákat. Az eredmény egyedülálló, hiszen a mogyoró új ízt ad a kávénak.

Hozzávalók:

mogyorószirup, 1 adag Espresso kávé, tejszínhab és mogyorószemcsék

Elkészítés:

Veszünk egy kis kávéspoharat, és 2 kávéskanál mogyorószirupot teszünk bele, rátöltjük a presszókávét, a tejszínhabot, és – ahogy a fotón látható- mogyorószemcsékkel díszítjük

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.

Privacy Settings saved!
Adatvédelmi beállítások

Amikor meglátogatsz egy weboldalt, az adatokat tárolhat a számítógépeden. Ezen Cookie-k kezeléséről itt olvashatsz bővebben.

Ezek a Cookie-k nélkülözhetetlenek a webáruház működéséhez, ezért nem lehet őket kikapcsolni.

Ezek a Cookie-k nélkülözhetetlenek a weboldal működéséhez, ezért nem lehet őket kikapcsolni.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

WooCommerce webáruház rendszert használunk, aminek a működéséhez 2 cookie szükséges. Ezen cookie-k kikapcsolása nem lehetséges.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Minden cookie elutasítása
Minden cookie elfogadása